Прес-центр23 липня 2019, 11:07

Делегація Латвійської Республіки завітала на Попаснянщину

У рамках міжнародної угоди про співпрацю між Попаснянським районом та Огрським крайовим самоврядуванням Латвійської Республіки на Попаснянщину завітали представники Огрського краю.

У Попасній латвійську делегацію радо зустріли представники райдержадміністрації. Під час зустрічі вони обговорили план робочого візиту.

Так, гості оглянули заклади освіти та культури: Гірську багатопрофільну гімназію, Попаснянський районний краєзнавчий музей, центральну бібліотеку, інклюзивно-ресурсний центр.

Зокрема, у гімназії вони ознайомились із відновлювально-ремонтними роботами та оснащенням класних кімнат тощо.

У ресурсно-інклюзивного центру їм продемонстрували сенсорну кімнату, кабінети вчителів-дефектолога, - логопеда та практичного психолога, обладнання для занять та інше оснащення. З вересня тут  навчатимуться діти з особливими потребами.

У районному краєзнавчому музеї гостям презентували виставкові зали, де розгорнута  експозиція до Дня визволення міста від незаконних збройних формувань.

У районній бібліотеці їх познайомили із модернізованою бібліотечною системою та дитячим майданчиком, які були запроваджені за підтримки Уряду Японії.

Також латвійська делегація разом з містянами відсвяткувала День визволення міста від незаконних збройних формувань.