Прес-центр26 липня 2019, 10:07

Єдиний день інформування населення за темою «До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми» відбувся у містах і районах області

З 30 липня 2014 року світова спільнота відмічає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році.

Мета – підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

24-25 липня 2019 року у містах і районах Луганської області відбувся єдиний день інформування населення області за темою: «До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми».

Захід організовано облдержадміністрацією спільно з органами місцевого самоврядування та територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади задля привернення уваги громадськості до цього жахливого явища.

Доповідачами обласної і районних груп заходу обговорювалися питання стосовно торгівлі людьми як форми сучасного рабства та порушення прав людини, від якої потерпають чоловіки, жінки та діти.