Прес-центр16 грудня 2019, 15:12

Купуй луганське – підтримуй Луганщину: м’ясопереробні заводи

Приватне м’ясопереробне підприємство «ФОП Любий Г. В.», яке працює під торговою маркою «SvatovoProdurt», введено в експлуатацію 2006 року в місті Сватове.
Підприємство займається виробництвом 60 найменувань товарів, а саме: варених, напівкопчених, сирокопчених ковбас, делікатесів, м’ясних консервів і паштетів.
Сьогодні на м’ясопереробному підприємстві працює 23 людини. Встановлено високоякісне обладнання для переробки м’яса і пакування готової продукції в вакуумне, термоусадкове пакування. Продукція підприємства, висока якість якої перевірена часом, вже оцінена серед споживачів. На підприємстві впроваджується міжнародна система НАССР щодо безпечності та якості м'ясної продукції.
Продукція заводу реалізується через торгову мережу супермаркетів «Сім’я», а також у магазинах і на ринках Луганської області.
Приватне сільськогосподарське підприємство «Агрофірма «Привілля» заснована у 2003 році в смт Троїцьке. Підприємство займається вирощуванням зернових та технічних культур, фруктів, тепличних овочів, розведенням корів, свиней та овець, виготовленням ковбасних та молочних виробів. На підприємстві працює 300 працівників.
У 2018 році на підприємстві реконструйовано м’ясопереробне підприємство. Завдяки цьому збільшено пропускну спроможність забійного цеху з можливістю надавати послуги населенню по забою свійських тварин, збільшення асортименту продукції м’ясних та ковбасних виробів до 31 одиниці. На м’ясопереробному підприємстві працює 20 осіб.
Підприємство має мережу фірмових магазинів у Києві, Сєвєродонецьку, Старобільську,  Привіллі, де крім м’ясної та молочної продукції продаються завжди свіжі овочі та фрукти. На підприємстві впровадження міжнародної система НАССР. Продукція сертифікована і зарекомендувала свою високу якість на ринку продуктів харчування. Підприємство постійно отримує почесні грамоти, нагороди, займає призові місця на різних конкурсах.