Архів новин

18 декабря 2019

Я відвідую райони не почути, що все добре, а допомогти, – Сергій Гайдай у Половинкинській сільраді

Під час робочої поїздки до Половинкинської сільської ради Старобільського району голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай оглянув сільську лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, опорний навчальний заклад «Половинкинська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та ознайомився з виробничою діяльністю СТОВ «Агродвір».

СБУ попередила спробу міжнародних кримінальних кіл дестабілізувати ситуації на Луганщині

Служба безпеки України блокувала чергову спробу спецслужб РФ дестабілізувати обстановку на сході нашої держави через діяльність транснаціональних організованих угруповань.

За оперативною інформацією, представники міжнародних кримінальних кіл координують діяльність так званих злодіїв у законі та пов’язаних з ними організованих груп, причетних до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. За задумом кураторів з РФ, загострення криміногенної обстановки в Україні має призвести до падіння рівня довіри до державної влади та правоохоронної системи.

У Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості відкрито комп’ютерний клас

Технічне обладнання передано в якості благодійної допомоги від Норвезької ради у справах біженців.

У новому класі будуть проводити дистанційне навчання безробітних, скап-зв’язки та онлайн-співбесіди з роботодавцями, конференції, семінари з комп’ютерної грамотності.

І вже сьогодні тут розпочався триденний семінар з основ комп’ютерної грамотності, в якому взяли участь семеро безробітних, серед них – двоє переселенців.

Купуй луганське – підтримуй Луганщину: безалкогольні та алкогольні напої

На сьогодні ТОВ «ЗФМВ «Айдар Плюс» – це компанія з сучасним устаткуванням, системою контролю якості та висококваліфікованими фахівцями. Вона стала лідером у сегменті безалкогольних напоїв, заслужила повагу і довіру клієнтів.

Підприємство почало свою роботу в 1998 році. Виробництво розташоване в місті Старобільськ.

Сергій Гайдай тримає на особистому контролі питання газопостачання у Троїцькому районі

Сьогодні, 18 грудня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів нараду з питань забезпечення споживачів Троїцького району природним газом. У форматі відеоконференцзв’язку до обговорень долучились керівники райдержадміністрації та територіальних громад.

Рятувальники виявили 50 вибухонебезпечних предметів

Протягом минулої доби піротехнічними розрахунками ДСНС України було перевірено 2,21 га місцевості, де було виявлено та вилучено 50 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Роботи проводились у Станично-Луганському, Попаснянському та Сватівському районах, де було виявлено та вилучено 50 одиниць вибухонебезпечних предметів, а саме: 28 артилерійських снарядів, одну мінометну міну та 21 гранату.

Пам'ятайте!

Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

Гуманітарний вантаж від нацгвардійців з усієї України вже дістався до Тошківки та Гірського

Бійці Національної гвардії України разом із Миколайчиком завітали до навчальних закладів населеного пункту Тошківка та Гірського привітали дітей із прийдешнім Днем Святого Миколая. Гвардійці вручили школярам солодощі, книжки, канцелярське приладдя, одяг та інші речі, які їм зараз потрібні.

Нагадаємо, 14 грудня 2019 року із військової частини 3066 - нацгвардійці-помічники Святого Миколая повезли 6 тон подарунків для дітей Слов’янська та Маріуполя в рамках акції «Гвардійська родина – тобі, Україно!»

ГРАФІК особистого прийому громадян керівництвом та керівником апарату обласної державної адміністрації на 2020 рік

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 13 грудня 2019 року № 1027 затверджено графік особистого прийому громадян керівництвом та керівником апарату обласної державної адміністрації на 2020 рік.

З графіком особистого прийому громадян на 2020 рік можна ознайомитись за посиланням.

 

Громадськість долучилася до обговорення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Луганщини

Це та інші питання увійшли до порядку денного засідання громадської ради при облдержадміністрації. Його провів голова ради Сергій Тихоновський.

Проєкт Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2020 рік представив директор Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму облдержадміністрації Сергій Медведчук.

Він, зокрема, зазначив, що громадські обговорення проєкту були оголошені 13 листопада. Відтоді з документом можна було ознайомитися на офіційному сайті облдержадміністрації, внести пропозиції та зауваження.