Архів новин

14 декабря 2019

Звернення голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

26 квітня 1986 року сталася одна з найбільших техногенних катастроф в історії людства – аварія на Чорнобильській АЕС. Її наслідки визначально змінили життя українського народу, перетворили родючі землі на зону відчуження.

13 тисяч наших земляків різних професій були відряджені на боротьбу з невідомою стихією – ядерною катастрофою. Вони були тими, хто у перших рядах ціною здоров'я і життя, рятували нашу країну і весь світ від небезпеки.

Соціальними мають бути не ліфти, а сходи, – Сергій Гайдай про кадрову політику на місцях

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації зустрівся з керівництвом Біловодського району та місцевими громадськими активістами, провів особистий прийом громадян та відвідав коворкінг-центр.

Так, під час діалогу з громадою голова Біловодської районної ради Петро Самойлов висловив занепокоєння у зв’язку зі скороченням штатів держслужбовців, яке має відбутися у січні. Мовляв, навіть зараз є проблема із дійсно професійними управлінськими кадрами.