Архів новин

27 декабря 2019

Додатковий конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році продовжено

Регіональна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (далі – регіональна комісія) відповідно до Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196

Опрацьовані варіанти будівництва залізничної гілки, що з’єднає декілька районів Луганщини зі всеукраїнською мережею

Облдержадміністрацією спільно з Регіональною філією «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» розглянуто можливі варіанти напрямків будівництва гілки: Сватове – Білокуракине, Сватове – Старобільськ, Рубіжне – Старобільськ, Рубіжне – Новий Айдар, Тополі – Лантратівка та Дворічна – Лантратівка.

Проведено аналіз розвитку колійного господарства залізничних станцій, розташованих на коліях Кіндрашівська-Нова – Лантратівка і Попасна – Сватове – Куп’янськ, та характеристики профілю місцевості для визначення найбільш придатних пунктів стикування з новою гілкою.

Оголошення про початок формування постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

Луганська облдержадміністрація оголошує про початок формування постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (далі – Конкурс).

З метою забезпечення прозорості та відкритості проведення Конкурсу до складу конкурсної комісії у рівній кількості (по три особи) запрошуються представники:

1) на постійній основі:

- органу управління;

Сергій Гайдай окреслив план заходів у разі припинення газопостачання у Троїцькому районі

Це відбулось під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яку провів голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай. Під час заходу було розглянуто питання про забезпечення побутових та непобутових споживачів Троїцького району природним газом.

Мрії повинні збуватися, – Сергій Гайдай зустрівся з дітьми загиблих захисників України

Сьогодні голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай у Сєвєродонецьку в приміщенні Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру зустрівся з дітьми загиблих учасників АТО/ООС.

Сергій Гайдай виконав спеціальне доручення Президента (фото і відео)

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай виконав спеціальне завдання Президента України Володимира Зеленського. Очільник Луганщини зустрівся з дев’ятирічною дівчинкою Катею з Сєвєродонецька.

Дівчинка відправила лист до Глави держави та привітала його з прийдешніми святами, а також попросила про невеличкий подарунок – смартфон.

Зустрівшись з Сергієм Гайдаєм Катя розповіла про те, як вона писала лист до Володимира Зеленського.

Приміщення Теплівського ФАПу Станично-Луганського району відремонтовано

Там повністю замінено вікна, двері, обшиті стіни спеціальними ламінованими панелями.

Також замінено електропроводку, систему опалення, змонтовано підвісну стелю, підлогу відремонтовано та вкрито лінолеумом.

Завдяки проведеному капітальному ремонту всієї будівлі, розширенню кабінетів, збільшенню робочих місць та можливості надавати більший перелік лікарських послуг, Теплівський ФАП стане повноцінною лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини.

ПРОТОКОЛ № 2 засідання робочої групи з питань надійності та безпечної експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури Луганської області

ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

ПРОТОКОЛ № 2

засідання робочої групи з питань надійності та безпечної експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури Луганської області

 

24.12.2019                                                            проспект Центральний, 59

м. Сєвєродонецьк                                                16-00

 

Присутні: всього – 9 (список додається).

До уваги платників податків

Головне управління Державної казначейської служби України у Луганській області звертає увагу платників податків, що у зв’язку з запровадженням Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203, рахунки для зарахування податків, зборів та інших доходів державного та місцевих бюджетів вступають в дію 2 січня 2020 року.

Звертаємо увагу, що реквізити рахунків розміщені на вебсторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Луганській області у розділі «Реквізити рахунків».

Володимир Зеленський підписав закон щодо особливостей оформлення документів громадянам, які проживають у зоні проведення АТО/ООС або переселилися з неї

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України» № 371-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 12 грудня 2019 року.