Архів новин

23 декабря 2019

Комунально-технічним службам області доручено посилити контроль на новорічні свята

Відбулось засідання штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року та сталого проходження опалювального сезону.

Засідання провів директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай.

На порядок денний винесено шість питань, які зокрема стосувались готовності аварійно-диспетчерських та комунальних служб щодо оперативного реагування на позаштатні ситуації, що можуть виникнути під час новорічних свят та вихідних днів.

До уваги агропромисловців. 10-13 березня 2020 року у Токіо відбудеться виставка «FOODEX Japan 2020»

За інформацією Мінекономіки, відповідно до Експортної стратегії України на 2017-2021 роки та Стратегії розвитку експорту продукції сільського господарства, харчової та переробної промисловості України до 2026 року, Японія входить до переліку пріоритетних зовнішніх ринків для розширення збуту української продукції агропромислового сектору.

Постраждалим надано допомогу, правоохоронні органи з’ясовують причини, – доручення Сергія Гайдая в зв’язку із пожежею в Старобільському обласному психоневрологічному інтернаті

Прес-конференція в зв’язку із пожежею в будівлі Старобільського обласного психоневрологічного інтернату, який розташовано в с. Бутківка Старобільського району, відбулася сьогодні, 23 грудня, в облдержадміністрації.

Розпорядженняголови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністраціїСергія Гайдая створено оперативний штаб щодо забезпечення заходів з ліквідації наслідків пожежі та проведено його засідання.

У Луганській області 23 грудня 2019 року оголошено днем жалоби

У зв’язку з трагедією, що сталася у Старобільському обласному психоневрологічному інтернаті внаслідок пожежі 22 грудня 2019 року та призвела до людських жертв, голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай підписав розпорядження щодо оголошення 23 грудня днем жалоби.

На Луганщині діє Програма з відновлення фінансування інвестиційних проектів мікро, малих та середніх підприємств

У рамках Угоди «Підтримка ЄС для Сходу України» між Урядом України в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Європейською Комісією, що діє від імені Європейського Союзу, розроблено та затверджено Програму з відновлення фінансування інвестиційних проектів мікро, малих та середніх підприємств (ММСП) в Донецькій та Луганській областях за Компонентом 2 Угоди «Економічне відновлення та розвиток ММСП. Доступ до фінансування».

На КПВВ «Станиця Луганська» завітали маленькі колядники

Сьогодні, 23 грудня учасники дитячого колективу «Золота пора» Станично-Луганського будинку культури заспівали біля новорічній ялинці яка розташована на контрольному пункті в’їзду-виїзду. Своїми піснями вони дарували святковий настрій усім відвідувачам Станиці Луганської.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая у Станиці Луганській встановлено святкову ялинку.

Підсумки державного та обласного рейтингів за 9 місяців 2019 року

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 856 Міністерством розвитку громад та територій України проведено рейтингову оцінку соціально-економічного розвитку регіонів за січень-вересень 2019 року.