Архів новин

28 декабря 2019

Сергій Гайдай передав рятувальникам ключі від нової спецтехніки

 Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай передав підрозділам Головного управління ДСНС в Луганській області автомобіль та спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль.
У вітальному слові очільник Луганщини відзначив велику роль оновлення автомобільного парку новою спецтехнікою: "Ці автомобілі допоможуть рятувальникам вчасно діставатися до місця аварій та рятувати постраждалих, які перебувають в авто після ДТП".

У Новорічні та Різдвяні свята КПВВ «Станиця Луганська» працюватиме в штатному режимі

Відповідно до наказу Командувача об’єднаних сил, контрольно-перевірочні заходи та пропуск осіб через лінію розмежування у КПВВ «Станиця Луганська» здійснюється щоденно за зимовим графіком роботи – з 8:00 до 17:00.

Зазначений режим роботи діє й у вихідні та святкові дні.

Інформація до громадян, які орендують водні об’єкти

У зв’язку з впровадженням з 21.02.2020 Закону України «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування» (далі – Закон), звертаємо увагу на основні нововведення, що забезпечують безперешкодний доступ громадян до водних об’єктів.

У Сєвєродонецьку відбулася презентація концепції створення Ради ВПО

Проєкт передбачає створення трьох пілотних Рад ВПО при Луганській і Харківській облдержадміністрацій та Краматорській міській раді.

Рада ВПО планується, як консультативно-дорадчий орган, до складу якого увійдуть внутрішньо переміщені особи та жителі певної територіальної громади, що представляють інтереси ВПО.

Обласну стипендію призначено 58 перспективним та провідним спортсменам Луганщини

Загалом 58 провідних та перспективних спортсменів Луганщини отримають обласні стипендії у І півріччі 2020 року.

Відповідне розпорядження підписав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

У центрі реабілітації ветеранів війни встановлюють сучасну котельню

У Рубіжному, в Центрі відновлювального лікування та реабілітації ветеранів війни, встановлюють сучасну систему автономного опалення приміщень, яка буде працювати на дровах або пілетах.

Автономна система опалення, своєчасному придбанню та монтажу якої посприяв голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, надасть значну економію бюджетних коштів та дозволить регулювати подачу теплоносія в залежності від погодних умов.

Слід зазначити, що до цього часу щомісяця оплата за теплоносії складала 35 тис. гривень.

На Новоайдарщині відкрито оновлену сільську амбулаторію

Сільську лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини Новоайдарського ЦПМСД урочисто відкрито у селі Смолянинове.

У заході взяли участь керівництво району, медичні працівники,  жителі та гості села.

Від керівників звучали слова подяки усім, хто долучився до реконструкції даного об’єкта.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія ГАЙДАЯ з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні жителі Луганщини!

Дорогі земляки!

Щиросердно вітаю вас із чудовими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці зимові свята особливо шануються нашим народом. Бо так зворушливо  зібратися у родинному колі, побажати один одному усього найкращого та разом увійти у Новий, сповнений надій та мрій, рік.    

Рік, що минає, для України був доленосним. Ми обрали шлях повного перезавантаження усіх сфер життя. Це складно, інколи боляче, але вкрай необхідно, бо й надалі терпіти свавілля, безкарність влади вже було неможливо.