Прес-центр12 серпня 2022, 20:08

Молодь Луганщини, що працює на благо земляків, відзначено на державному рівні

До Дня молоді України у Дніпрі відбулись урочисті заходи за участі активного та цілеспрямованого юнацтва Луганщини.  Цьогоріч в Україні це свято вперше відзначається саме 12 серпня.

З вітальним словом до присутніх звернулась заступник начальника Управління молоді та спорту Луганської ОДА Євгенія Ратіхіна: «Наша молодь з перших днів війни працює на різних фронтах загальнонаціонального спротиву: інформаційному, волонтерському, спортивному, освітньому. Ви робите усе, аби допомогти Україні перемогти. І я вірю в нашу перемогу і у світле майбутнє молодих українців».

За її словами, з початку війни представники молодіжних організацій, працівники та волонтери молодіжних центрів, допомагають великій кількості людей з Луганської області не розгубитися, адаптуватися до ситуації.

Крім того, вона передала директору Луганського обласного молодіжного центру Ганні Рясній Подяку Міністерства молоді та спорту України, а директору Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар'ї Білій – лист подяки Луганської ОДА.

Від імені Управління Євгенія Ратіхіна вручила подяки голові молодіжної ради Дніпра Рафаелю Кіжнеру, директору КП «Молодіжний центр м. Дніпра Дніпровської Міської Ради»/ СпівДія хаб Дніпро Ірмі Нініашвіллі, куратору проєктів молоді Дніпра Карену Агаджагяну, адміністратору молодіжної платформи FreeDomХаб з Лисичанська Лоліті Глотовій, волонтерам Владиславу Гуртовому та Даніілу Звонкову.