Прес-центр29 липня 2022, 18:07

Народна марка Укрпошти «Доброго вечора, ми з України!» тепер зі штемпелем Луганської області

«Луганщина продовжує тримати оборону завдяки нашим відважним  захисникам! Погашення марки і позначка «Луганська область» є ще одним свідченням того, що ми упевнені у нашій Перемозі та чекаємо на повернення у рідні міста», – зазначив Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов.

Разом із директором філій АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях Вадимом Шестопаловим  та очільником Сєвєродонецької ВЦА Олександром Стрюком він долучився до урочистої церемонії спецпогашення марки «Доброго вечора, ми з України!».

Введення в обіг марки, на якій зображені так звані «тракторні війська України», було присвячено до Дня Української Державності. Малюнок обрано більшістю голосів українців у опитуваннях застосунку «Дія».

За марку-переможницю проголосували понад 340 тисяч громадян.

Вона  доступна у двох номіналах: «M» для внутрішнього листування і «W» — для міжнародного.

«Це 4-та марку воєнного часу, але її продажі (за результатами першого дня) вже стали рекордними.  Навіть більше, ніж «Корабель -ВСЬО!». Адже вона дійсно народна. Від початку до кінця. Маємо ще один символ нашої сміливої боротьби та героїзму», - повідомив Вадим Шестопалов

Марка доступна майже в усіх відділеннях країни, а враховуючи зображення трактора, то й у сільських теж. Також марки можна буде придбати онлайн-магазинах «Укрпошти»,  на Amazon та EBay.

Звісно, діють ліміти, щоб більшості клієнтів вистачило марок:

• 2 аркуші марок кожного номіналу (2+2);

• конверти першого дня - 2;

• конверти - 10;

• листівки - 10.