Прес-центр13 грудня 2019, 08:12

Педагоги та учні з нашої області вирушили на Львівщину, Луганщина теж приймає гостей

12 грудня на Луганщину прибула делегація із 14 педагогів закладів освіти Львівської області, які мають угоди про співпрацю із закладами загальної середньої освіти Луганської області.

Упродовж шести днів директори та вчителі шкіл Борислава, Трускавця, Червонограда, Бродівського, Городоцького, Жовківського, Сокальського, Пустомитівського, Перемишлянського, Самбірського, Сколівського, Старосамбірського, Мостиського, Турківського та Радехівського районів Львівщини відвідуватимуть заклади освіти області, спілкуватимуться з освітянами Луганщини, знайомитимуться з історичним і культурним надбанням нашого краю.

Цього ж дня на Львівщину для популяризації та поширення регіонального досвіду в сфері освіти і виховання, налагодження та поглиблення міжрегіонального співробітництва у галузі освіти вирушили 15 вчителів шкіл нашої області, яких очікує цікава освітня та культурна програма.

Разом із вчителями на запрошення Обласної Асоціації Місцевих Рад «Ради Львівщини» у краєзнавчий табір на базі КЗ ЛОРДЗОВ «Надія» у смт Верхнє Синьовидне Сколівського району Львівської області у супроводі трьох вчителів вирушили 30 учнів шкіл-учасників проєкту.

Обміни відбуваються у рамках проєкту «Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти» у межах Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.