Прес-центр25 липня 2019, 14:07

Представники бізнесу, жителі Донбасу запрошуються до участі у навчальній програмі з розвитку навичок підприємництва

З серпня по жовтень 2019 року Програмою ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, Урядів Польщі та Японії будуть проведені 40 бізнес-тренінгів з розвитку навичок підприємництва.

Мета – зміцнення потенціалу і підвищення підприємницької активності внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей.

Учасниками тренінгів можуть бути діючі та потенційні підприємці, місцеве населення та внутрішньо переміщені особи (ВПО).

Кожному слухачеві надаватиметься можливість представити та захистити свій бізнес-проект перед групою та отримати зворотний зв’язок від тренерів-експертів.

Тренінг має стати корисним для осіб, які планують взяти участь у конкурсі бізнес-грантів. Інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН ua.undp.org

Навчальний план п’ятиденної програми включає опрацювання наступної тематики:

День 1: Мотиви підприємництва та пошук бізнес-ідей для власної справи.

День 2: Аналіз ринку. З чого почати. Організація власної справи. Бізнес-планування (Частина 1).

День 3: Організація власної справи. Бізнес-планування (Частина 2).

День 4: Основи продажів та просування бізнесу.

День 5: Юридичні аспекти започаткування та ведення підприємницької діяльності.

Участь у тренінгах – безкоштовна. Програма ООН з відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує на період навчання витрати на проїзд, забезпечує житлом (за потребою), харчуванням та роздатковими навчальними матеріалами.

Тренінги будуть проведені у населених пунктах: Біловодськ, Білокуракине, Золоте, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новоайдар, Новопсков, Попасна, Рубіжне, Сватове, Сєвєродонецьк, Станиця Луганська, Старобільськ, Троїцьке.

Усім, кого зацікавив цей проект, слід зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/2O817Ac

Відбір учасників проводитиметься за результатами даних реєстраційної анкети та співбесіди.

Учасників, які будуть відібрані для участі в тренінгу, поінформують про місце і час початку тренінгів, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за три дні до початку заходу.

За більш детальною інформацією про участь у навчанні можна звертатись до контактних осіб: асистента навчальної програми Надії Стець – (099) 553 65 70, (096) 550 94 76, vpo.study@gmail.com  та координатора Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області Володимира Іщенка – (066) 766 95 85, volodymyr.ishchenko@undp.org.