Прес-центр9 вересня 2016, 10:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації‑керівника військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з 85-ою річницею заснування газети «Новини Сватівщини»

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з 85-ою річницею заснування газети «Новини Сватівщини»

Шановні колеги!

 

Щиро вітаю колектив редакції, читачів газети «Новини Сватівщини» з 85-річчям від дня виходу першого номера!

На початку усього було Слово і це всі ми пам’ятаємо, ставлячись з пошаною до майстрів гострого пера.

У найважчі для України та Луганщини дні ви залишались вірними їм та міцно стояли на патріотичних позиціях любові до Батьківщини.

Минають роки, але долаючи труднощі, видання зберігає своє заслужене місце в інформаційному просторі області, вірність високим стандартам журналістського професіоналізму, симпатії й визнання читацької аудиторії.

Бажаю усьому колективу газети «Новини Сватівщини», щоб робота, яку ви присвячуєте своїм читачам й надалі дарувала надію, зміцнювала віру і сприяла утвердженню любові.

Зичу вам добра, здоров'я, наснаги творити і задоволення від її результатів, неодмінного визнання кропіткої праці, невичерпної енергії, щастя та успіхів!

 

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної державної 

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                             Юрій Гарбуз