Прес-центр23 вересня 2016, 10:09

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза колективу ДТЕК Луганська ТЕС з нагоди 60-річчя заснування підприємства

Шановні працівники та ветерани ДТЕК Луганська ТЕС!

 

Прийміть сердечні вітання зі святом – 60-ю річницею заснування вашого підприємства!

Ваша щоденна праця є доказом, що в енергетичній галузі працюють професіонали, які здатні досягати поставлених цілей та вирішувати складні завдання сьогодення. Ваша праця – це стимул для розвитку Луганщини.

Від вашої майстерності, компетентності та досвіду залежить якість побуту та добробут наших громадян, стабільна робота промислових підприємств та соціальної сфери, економічна та енергетична безпека Луганщини.

Підприємства енергетичної галузі регіону з честю пройшли ще один рік нелегких випробувань економічними негараздами, докладаючи чимало зусиль для забезпечення безперебійного виробництва електроенергії, яка несе  в наші оселі світло й тепло.

Дякую вам, що навіть під час обстрілів та активних бойових дій ви відповідально виконували свій професійний обов’язок, іноді ризикуючи власним життям і здоров’ям.

Упевнений, що успішне вирішення питань енергетичної сфери, її збереження та розвиток сприятиме відродженню вітчизняної промисловості та економіки, її  конкурентоспроможності та потужності!

Бажаю вам стабільної безаварійної роботи, реалізації усіх планів і задумів, нових виробничих досягнень!

Родинної вам злагоди, мирного неба та якомога більше добрих і радісних днів!

 

З повагою

 

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                          Юрій Гарбуз