Прес-центр16 грудня 2019, 14:12

Проєкт «Схід і Захід разом» будує довіру зі шкільної парти

Заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська та директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк зустрілись з освітянами зі Львівщини.

У вітальному слові Катерина Безгинська наголосила на важливому значенні даного проєкту. За її словами такі програми обміну дуже важливі для конструктивного діалогу між педагогічними працівниками нашої держави. До програми «Схід та Захід разом» вже долучилися сотні учасників, які стали друзями.

Вітаючи гостей зі Львівщини директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрій Стецюк сказав, що саме таке спілкування єднає та зміцнює нашу державу. Він розповів, що три роки тому освітяни Луганщини та Львівщини розпочали свій обмін досвідом. Вже сьогодні часу співпраця вже вийшла на новий якісний рівень. Директор Департаменту розповів, що школи самостійно підписують між собою меморандуми, учителі налагоджують стосунки. – відзначив освіти та науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк.

Крім того, була організована зустріч з українською письменницею Світланою Талан. Також під час зустрічі присутні мали змогу ознайомитись з творчістю та діяльністю української письменниці.