Прес-центр27 серпня 2018, 12:08

Розроблений проект регіональної цільової програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху до 2020 року

Проект розробив Департамент регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження обласної державної адміністрації.

Загальний обсяг фінансових ресурсів необхідних для реалізації Програми становить  53821,6 тис. гривень. У тому числі, державний бюджет 5350,0 тис. гривень, міські і районні бюджети 33846,6 тис. гривень та інші кошти 14625,0 тис. гривень.

Програмою передбачено до 2020 року в області підвищити рівні безпечності доріг, дорожньої інфраструктури, перевезення пасажирів та вантажів комерційним автомобільним транспортом.

Також заплановано покращити безпечність поведінки учасників дорожнього руху, удосконалити заходи реагування та управління наслідками дорожньо-транспортних, посилити контроль за дотриманням правил дорожнього руху.

Разом з цим, одним із пунктів Програми передбачено створити безпечні та комфортні умов для життєдіяльності осіб з інвалідністю.

З регіональною цільовою програмою підвищення рівня безпеки дорожнього руху у Луганській області на період до 2020 року можна ознайомитися за посиланням.