Прес-центр20 грудня 2019, 19:12

Сергій Гайдай відправить «тигренят» до Орландо

Кубок, який ніколи не покидав Київську область, приїхав на Луганщину.
Голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай привітав юних бійців Школи гун-фу «Дракон і тигр», які стали переможцями відкритого Кубку Київської області з кікбоксінгу  ISKA.
«За 30 років існування клубу ми  вибороли 59 золотих медалей та кубків чемпіонатів Європи та світу. Ці 13 «тигренят» - основна команда, яка  тренується  за професійною програмою по 10 разів на тиждень. Восьмеро  входять до основного складу Національної збірної України. Є ціла плеяда хлопців гідних світового рівня змагань. Але участь у них для багатьох батьків не по карману,  приблизно тисяча Євро», - поділився своїми досягненнями та проблемами керівник ГО «Міський клуб східних бойових та оздоровчих систем»,  Заслужений тренер України Андрій Сербін.
Наступний Чемпіонат Світу, у якому мріють узяти участь бійці «Дракону і тигру» має відбутись у м. Орландо у США.
Сергій Гайдай привітав дітей із прийдешніми новорічними святами  та  подарував великий торт із надписом «Ви – наша гордість!».
«Щоб досягти таких успіхів  потрібна дуже висока мотивація. В кожного з вас вона своя. Але головне, що вже сьогодні прославляєте Луганщину та світовому рівні. Тому, безумовно, я зроблю усе можливе, щоб український прапор замайорів на ринзі в Орландо», -  пообіцяв очільник  області.
Нагадаємо, що клуб «Дракон і тигр» створено у 1989 році. Сьогодні це великий колектив, який складається майже із півтора десятка груп. Це понад 200 учнів. Більшість із них – шкільного віку.
Клуб є партнером національних федерацій видів спорту «Кікбоксинг WPKA» і «Кікбоксинг ISKA».
Протягом минулого навчального року його вихованцями здобуто 145 медалей різного рівня – 57 золотих, 36 срібних та 52 бронзові.