Прес-центр12 грудня 2019, 17:12

У наступному році в Станиці Луганській має відкритися нова амбулаторія, – Сергій Гайдай

Про це голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай повідомив під час зустрічі із головою суб-делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в м. Сєвєродонецьку Себастьяном Фюстьє.

Представник МКЧХ, зокрема, зазначив, що його перебування на вищеназваній посаді добігає кінця. Тож, він подякував обласній держадміністрації за усебічну взаємодію та підтримку, надану Міжнародному Комітету Червоного Хреста: «Ми готові до подальшого співробітництва».

За його словами, у наступному році організація дотримуватиметься  вже впроваджених напрямів діяльності на Луганщині приблизно у тих же обсягах фінансування.

Крім того, Себастьян Фюстьє поцікавився можливістю доступу автомобілів швидкої допомоги зі Станиці Луганської до ділянки розведення сил і засобів.

Із цього приводу Сергій Гайдай зауважив, що невдовзі відбудуться тестування перетину мосту через Сіверський Донець відповідним транспортом.

Однак, наголосив очільник Луганщини, якщо відремонтована ділянка мосту є безпечною, то стан іншої його частини невідомий. Тобто, транспорт буде використовуватися лише у складних випадках.

У наступному році, як акцентував голова облдержадміністрації, в Станиці Луганській запрацює сучасна медична амбулаторія. Будівельні роботи мають розпочатися вже навесні.

Він подякував Себастьяну Фюстьє за діяльність Міжнародного Комітету Червоного Хреста на Луганщині: «Допомогу, яка буде вам необхідна, ми надамо. Наші дії спрямовані виключно на мир».