Прес-центр8 серпня 2018, 15:08

У Троїцькому побудовано ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг сьогодні відкрився у Троїцькому. В урочистостях узяв участь заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко.

«Сьогодні на Луганщині з’явився ще один новий і сучасний центр надання адміністративних послуг. Відтепер громадянам Троїцької об’єднаної територіальної громади не треба їхати в інше місто або стояти в довгій черзі щоб отримати адміністративну чи соціальну послугу. Вони зможуть швидко та якісно зробити це на місці. Дякую за підтримку нашим міжнародним партнерам, які допомагають у відбудові та розвитку інфраструктури області, а також керівництву району та громадським організаціям, які долучились до цього проекту», - звернувся до троїчан Геннадій Іваненко.

За грантові кошти у приміщенні проведений капітальний ремонт. Здійснено оздоблення фронт-офісу, придбано необхідні меблі та обладнання для семи робочих місць. Для персоналу організоване відповідне навчання.

Для комфортного та затишного перебування відвідувачів облаштовані зони очікування, а для батьків та їх дітей передбачені ігрові майданчики як всередині, так і зовні ЦНАПу.

Крім цього, для безперешкодного доступу маломобільних груп населення вхід до ЦНАПу облаштовано пандусом.

За рахунок бюджетних коштів громада виконала роботи з благоустрою території, часткового ремонту покрівлі та утеплення будівлі.

Капітальний ремонт та оснащення ЦНАПу реалізували Троїцька селищна рада та  громадська організація «Калина-Пресс» в рамках проекту ПРООН та ООН Жінки  «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України» за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми відновлення та розбудови миру.