Прес-центр9 серпня 2018, 11:08

Увага! Уточнена інформація!

Вчора ввечері в районі міста Золоте внаслідок ворожого обстрілу з протитанкового ракетного комплексу було підбито автомобіль українських військовослужбовців. Внаслідок цієї трагедії один наш захисник загинув, ще один зазнав поранень.

«Звістка про наші втрати серед військовослужбовців під Золотим стала черговим підтвердженням факту, що війна триває, а ворог не збирається припиняти спроб до ескалації конфлікту. Разом з усією Луганщиною висловлюю щирі слова співчуття рідним та близьким загиблого захисника України та бажаю якнайшвидшого одужання пораненому», – прокоментував ситуацію голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Крім того, минулої доби та після опівночі російсько-окупаційні війська 10 разів порушували режим припинення вогню вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку Кримського Новоайдарського району застосовувалися 82-мм міномети, БМП, протитанкові та автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети, а також стрілецька зброя.

По укріпленнях українських військовослужбовців поблизу Новозванівки Попаснянського району відкривався вогонь з протитанкових та автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.