Прес-центр24 грудня 2019, 16:12

В облдержадміністрації нагородили маленьких краєзнавців та екологів

У Сєвєродонецьку відбулась виставка творчих робіт та нагородження переможців 13-го творчого конкурсу «Сіверський Донець – очима молоді». Участь у заході взяли директор Департаменту екології, природних ресурсів ОДА Олег Тіхонов, директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк та начальник Сіверсько-Донецького БУВР Сергій Трофанчук.

У своїй промові Олег Тіхонов привітав представників талановитої молоді, яка взяла участь у творчому конкурсі. Він зазначив, що Сіверський Донець є не тільки найважливішою артерією Східної України, а ще і джерелом натхнення для всіх поколінь.

«Молодь Луганщини, наша надія і сподівання. У майбутньому саме вам доведеться дбати про нашу землю, про всі наші маленькі та великі річки», – сказав він. Також було висловлено вдячність Сіверсько-Донецькому басейновому управлінню водних ресурсів, що 13 років поспіль проводить конкурс.

Після цього, було проведено офіційну частину вручення нагород та цінних подарунків. Цікавим є той факт, що цьогоріч у конкурсі брали участь велика кількість відеоробіт юних конкурсантів.