Прес-центр13 грудня 2019, 09:12

В Україні запровадили соціальну мережу для бізнесу під назвою Merezha

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) і Європейський союз за погодженням з Урядом України запустили цифрову платформу підтримки українських малих і середніх підприємств (МСП) Merezha в рамках ініціативи EU4Business для розширення можливостей розвитку бізнесу.

Мета платформи – вивести українські підприємства на новий рівень через залучення центрів підтримки бізнесу та бізнес-експертів.

Merezha має стати простором для взаємодії основних гравців ринку та ефективним інструментом для побудови культури ведення бізнесу.

За кілька хвилин підприємець, зареєстрований у мережі, може переглянути десяток відеопрезентацій експертів і підписатися на тих, хто йому подобається, щоб організувати діалог. Наразі на платформі зареєстровані 23 експерти.

У перспективі розвитку платформи – відкриття доступу до даних про стан малого і середнього бізнесу в Україні, формування культури ведення бізнесу, збільшення кількості перевірених, надійних експертів і підвищення загального рівня консалтингу. Merezha планує зробити бізнес-послуги персоналізованими та доступними для кожного підприємця.

Переглянути інформацію про платформу та зареєструватись можна за посиланням: https://www.merezha.com.ua/