Прес-центр10 серпня 2023, 13:08

163 ВПО отримали в обласній службі зайнятості ваучери на навчання

Зокрема, для перепідготовки за робітничими професіями «Водій автотранспортних засобів категорії С» та «Кухар» – два ваучера.

Для підвищення кваліфікації та спеціалізації – 32 ваучера. Із них сім ваучерів «Водій автотранспортних засобів категорії Д», чотири – «Водій автотранспортних засобів «категорій С, Е» та 21 ваучер за напрямом «Медсестринство».

Для підготовки на наступному рівні освіти – 10 ваучерів: за спеціальностями «Автомобільний транспорт» (два ваучера), «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (два ваучера), «Інформаційні системи та технології» (один ваучер), «Менеджмент» (один ваучер), «Комп'ютерні науки» (один ваучер), «Медсестринство» (два ваучера), «Залізничний транспорт» (один ваучер).

Для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю, – 119 ваучерів за наступними спеціальностями: «Автомобільний транспорт», «Агрономія», «Будівництво та цивільна інженерія», «Психологія», «Гірництво», «Дизайн», «Інформаційні системи та технології», «Комп'ютерні науки», «Комп`ютерна інженерія», «Маркетинг», «Соціальне забезпечення», «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Підприємництво та торгівля», «Залізничний транспорт», «Середня освіта (за предметними спеціальностями)».

До фахівців центру зайнятості можна звернутися за номерами «гарячих ліній»: 098-875-48-95, 099-491-20-86.

Посилання: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz , для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

Докладніше про ваучер тут https://is.gd/6czbRh

Подати заявку на отримання ваучера можна онлайн https://is.gd/quzCHf