Прес-центр23 серпня 2023, 13:08

Право стояти під синьо-жовтим ми виборюємо втратами та горем, – Артем Лисогор

Сьогодні луганчани підіймають український стяг не вдома. На наших золотих полях ворог залишив воронки від снарядів, а блакитний простір неба заполонили російські ракети.

«Ми щодня повертаємо свій синьо-жовтий колір свободи на нашу землю: із шевронами військових та медиків, автівками волонтерів. Він надійно схований від окупантів в будинках наших людей та глибоко у серці кожного українця. Право стояти під синьо-жовтим ми виборюємо втратами та горем», – зазначив голова обласної державної – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор під час церемонії підняття Державного Прапора в Дніпрі.

Пам’ятаємо кожного, хто загинув.

І вдячні тим, хто сьогодні стоїть на обороні нашої держави та свободи.

Щодня населені пункти, які знаходяться на підконтрольних територіях, витримують сотні ударів ворога заради нашої Перемоги!

Відзнакою Глави держави «За оборону України» під час урочистостей нагороджені начальник відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Віталій Краснобриж та начальник відділу з питань забезпечення соціальних та публічних послуг Троїцької селищної військової адміністрації Тетяна Стрельник.

Обласні відзнаки отримали військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники Національної поліції, Прокуратури області та рятівники.

Пишаємося!