Архів новин

15 ноября 2015

Георгій Тука: «У Сєвєродонецьку виборчий процес проходить спокійно»

Керівник Луганської обласної державної адміністрації Георгій Тука проїхав по виборчим дільницям Сєвєродонецька, на яких поспілкувався із членами комісій щодо ходу другого туру виборів за крісло міського голови. 

Майже всі члени виборчих комісій з якими спілкувався Тука говорять про низьку явку на виборчих дільницях. Вони також відзначали, що на жаль виборчу активність, в основному, проявляють люди похилого віку, а не молодь. 

Шановні працівники сільськогосподарського комплексу Луганщини!

Від усього серця вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства! 

Дякую усім трудівниками села, адже ви в ці складні часи, долаючи труднощі й негаразди, робите все можливе для стабільної роботи сільськогосподарського комплексу регіону. 

Сільське господарство Луганщини сьогодні, як і раніше, є бюджетоутворюючою базовою галуззю. Обласна влада повністю усвідомлює про всі існуючи проблеми наших сільгоспвиробників і робить усе від неї залежне щодо їх вирішення. Бо продовольча безпека – це частина загальнонаціональної безпеки країни та добробуту наших співвітчизників.

Привітання до Дня працівника сільського господарства від департаменту АПР

Шановні працівники сільського господарства!

Від імені Департаменту агропромислового розвитку Луганської обласної державної адміністрації  та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника сільського господарства!

Привітання до Дня працівника сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства!

Прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди професійного свята! Воно заслужено вважається всенародним, адже завдяки праці сільських трударів забезпечується добробут і благополуччя кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави.