Архів новин

05 ноября 2015

Тука спростував інформацію щодо порушень норм при розміщенні військових складів біля Сватового

У Сватовому на нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка стосовно пожежі на військових складах очільник Луганської області Георгій Тука спростував чутки про порушення норм при розміщенні військових складів біля міста. 

Геннадій Зубко: «З резервного фонду планується виділити близько 40 млн гривень»

Сьогодні у місті Сватовому з робочим візитом побував Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко. Посадовець відвідав низку об’єктів: зокрема він побував в епіцентрі надзвичайної ситуації – на складі ракетно-артилерійського озброєння та біля пошкодженого будинку на вулиці Луначарського, 4. 

Анонс подій П’ятниця 06.11.2015.

Обласні урочисті збори з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Інформація щодо проведення закупівлі послуг із здійснення реабілітаційних заходів Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції

Постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 221 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції.

У ІІІ кварталі 2015 року до Луганської обласної держадміністрації надійшло 543 звернення громадян

Протягом ІІІ кварталу 2015 року до Луганської обласної держадміністрації надійшло 543 звернення громадян, з них: 447 – поштою, 96 – на особистих прийомах.

У зверненнях до обласної держадміністрації  за цей періоді громадянами було порушено 554  питання.

Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко ознайомився з проведення заходів з імунопрофілактики поліомієліту на Харківщині

Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою обміну досвідом роботи відвідав колег у Харківській обласній держадміністрації та низку лікувально-профілактичних закладів Харківщини. 

Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко відвідає Сватово

Сьогодні, 5 листопада, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко планує з робочою поїздкою відвідати місто Сватове.

У Сєвєродонецьку обговорили перспективи створення обласних програм розвитку громадянського суспільства та інформаційної політики

У місті Сєвєродонецьк проведено обговорення проектів обласних програм розвитку громадянського суспільства та інформаційної політики. Тематичне засідання «круглого столу» відбулося 4 листопада 2015 року за участю завідувача сектору пільгових категорій громадян Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Бориса Губанова, представників структурних підрозділів ОДА, інститутів громадянського суспільства регіону.

 

Ініціаторами заходу стали Луганське регіональне відділення Асоціації міст України та Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець». Учасники обговорили проблеми та перспективи розвитку державної та регіональної політики сприяння розвитку громадянського суспільства на Луганщині, провели аналіз інфраструктури реалізації регіональної інформаційної політики. Наголошено на провідній ролі громадянського суспільства в розбудові конструктивного діалогу та зменшенні соціальної напруги.