Архів новин

02 ноября 2015

Анонс подій Вівторок 03.11.2015.

Брифінг для ЗМІ: «Про роботу щодо створення об’єднань територіальних громад в області та результатів виборів в громадах».
Беруть участь директор Офісу реформ в Луганській області Тихоновський С.Г., експерт Офісу реформ в Луганській області 
Агібалов І.В.
м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 3-й поверх, зал засідань (к. 3).

Початок 11:00.

 

Юрій Клименко: «Філія Сватівського райавтодору повністю зруйнована»

У Сватовому пройшла нарада з представниками міжнародних організацій на якій обговорювалася ситуація, що склалася у місті внаслідок вибуху на складі з боєприпасами, також обговорювалися заходи щодо допомоги постраждалому населенню, відновлення інфраструктури та житлових будинків.

Спортсменка з Луганської області завоювала срібло та дві бронзи на чемпіонаті Європи з карате

З 27 по 28 жовтня у Вірменії (місто Єреван) пройшов чемпіонат Європи серед спортсменів з вадами слуху. 

Успішно виступила на чемпіонаті Європи спортсменка Луганського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», член дефлімпійської збірної України сєвєродончанка Карина Янчук.

Фестиваль театру і перфомансу «Все інакше. Люди – Війна - Суспільство» 2-3 листопада у Сєвєродонецьку

За підтримки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації 2-3 листопада у місті Сєвєродонецьку в міському Палаці культури пройде фестиваль театру і перфомансу «Все інакше. Люди – Війна – Суспільство», присвячений темі подій на Донбасі 2014-2015 років. 

2 листопада о 18:00 відбудуться: вистава «Панакея» (Польща, м. Щецин, «Театр Новего», режисер Ева Хмєлєвська, актори Ева Хмєлєвська та Домінік Смаруй), сучасний танець «Де|Синхронізація» (м. Київ, режисер Антон Овчінніков), документальна вистава «АТО: монолог військового психолога» (мм. Херсон-Київ, Центр ім. Вс. Мейєрольда, актор та драматург Ельвін Рзаєв, автор ідеї та режисер Андрій Май).

У Сватовому знайшли ще двох загиблих військових

У Сватовому знайшли тіла двох загиблих військових у результаті пожежі на військових складах. Загиблі сапери інженерно саперного відділення з Волинської та Черкаської областей. 

«Бійці значилися як зниклі безвісти. Хлопців знайшли під час розчистки завалів на складах», – відзначив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

02 листопада 2015 року відбулось виїзне засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС

02 листопада 2015 року відбулось виїзне засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС у м. Сватове під головуванням заступника голови комісії Клименка Ю.Ю.

У Сватовому тихо – чергують пожежні танки

На сьогоднішній день, 2 листопада, у населеному пункті Сватовому повністю відновлено водо- та електропостачання. У Сватівському районі газопостачання відновлено, окрім двох квартир у самому місті.

З метою оцінки ситуації та визначення можливих подальших загорянь протягом ночі на території складу чергували два наряди пожежних танків та пости спостереження. Крім цього, у зоні виникнення пожежі організовано чергування двох пожежно-рятувальних підрозділів. 

Анонс подій Понеділок 02.11.2015

Нарада керівника Штабу по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації/заступника голови Луганської облдержадмінстрації Юрія Клименка з представниками міжнародних організацій щодо ситуації у місті Сватовому.

м. Сватове, приміщення райдержадміністрації, 3-й поверх, зал засідань районної ради.

Початок 13:00.

Презентовано проект із надання психологічної підтримки сім'ям з дітьми із числа переселенців

У місті Сєвєродонецьку 30 жовтня 2015 року відбулася презентація проекту «Надання психологічної підтримки сім'ям з дітьми внутрішньо переміщених осіб неурядовими громадськими організаціями на півночі Луганської області». Проект реалізується Благодійною організацією «Луганське обласне відділення «Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитяче містечко» за підтримки Уряду Японії та Програми розвитку ООН в Україні. У засіданні «круглого столу» взяли участь представник Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, члени неурядових громадських організацій, психологи закладів охорони здоров'я, органів внутрішніх справ, фахівці загальноосвітніх закладів.

Елеонора Поліщук взяла участь у колегії Мінсоцполітики

Основні пріоритети державної політики у соціальній сфері з питань забезпечення прав дітей в Україні та стан призначення житлових субсидій в умовах опалювального сезону обговорено під час Колегії Міністерства соціальної політики України під головуванням Міністра Павла Розенка. У заході взяла участь директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук, а також заступники Міністра і керівники структурних підрозділів, Уповноважений Президента України з прав дитини, представники Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, комітету Верхової Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, міністерств, соціальних партнерів, міжнародних організацій, обласних управлінь соціального захисту і служб у справах дітей та молоді.

У Сєвєродонецьку бігали, щоб допомогти дітям-сиротам

У Сєвєродонецьку пройшов Перший благодійний міні-марафон «Іскра добра».

Спортивний захід був присвячений Дню працівника соціальної сфери і спрямований на збір коштів для дітей-сиріт міста.

До уваги суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності області

У рамках роботи Ради з просування експорту, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України організовує проведення у листопаді 2015 року засідань Робочих груп з питань співробітництва з Французькою Республікою та Ісламською Республікою Іран

Усі види соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам будуть здійснюватися через установи АТ «Ощадбанк»

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 788 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 1999 р. № 1596 і від 5 листопада 2014 р. № 637». Згідно зі змінами, одержувачі пенсій та грошової допомоги самостійно обирають уповноважений банк, де відкривають поточний рахунок. Для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку, що підтверджується довідкою, уповноваженим банком є АТ «Ощадбанк».

Номера телефонів «гарячих ліній» управлінь соціального захисту населення Луганської області станом на 01 жовтня 2015 року

Номера телефонів «гарячих ліній» управлінь соціального захисту населення Луганської області станом на 01 жовтня 2015 року

Прямий ефір на Луганському обласному телебаченні керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки по темі ліквідації наслідків вибухів у місті Сватове

Прямий ефір на Луганському обласному телебаченні керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки по темі ліквідації наслідків вибухів у місті Сватове

Ефір від 31 10 2015