Архів новин

01 ноября 2015

Координацію з питань гуманітарної та благодійної допомоги здійснює заступник голови Сватівської РДА Лемешко Ганна Анатол'ївна (тел. 050 700 82 98, 097 088 75 07).

Матеріальну допомогу для подолання наслідків від надзвичайної ситуації в Сватівському районі можна перерахувати на розрахунковий рахунок благодійної організації «ФОНД СВАТІВЩИНИ» 
Філія Луганське ОУ АТ «Ощадбанк» р/р 26 007 301 24 43 63 
МФО 304 665 
Код 381 64 984

Призначення платежу: Для допомоги Сватівському району

 

Оперативна інформація щодо пожежі на складі Міністерства Оборони України у м. Сватовому Луганської області станом на 13.00 год. 1 листопада 2015 року

Продовжуються роботи з ліквідації наслідків пожежі, що виникла 29 жовтня на складах Міноборони України. 

Станом на 13 годину в м.Сватовому на 100% відновлено водопостачання та електрозабезпечення. Відключеними залишаються 2 об'єкти ТП, які належать юридичним організаціям. На відновленні роботи ТП працює 3 бригади у кількості 6 осіб та 2 одиниці техніки. Продовжуються роботи з відновлення газопостачання (відновлено газопостачання до 90% приватних абонентів м.Сватового). 

Шановні працівники соціальної сфери Луганської області!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери! 

Оперативна інформація щодо пожежі на складі Міністерства Оборони України у м.Сватовому Луганської області станом на 8 годину 1 листопада 2015 року

Продовжуються роботи з ліквідації наслідків пожежі, що виникла 29.10.2015 на складах Міноборони України. 

Станом на 8 годину в м.Сватовому на 100% відновлено водопостачання. Електрозабезпечення у житловому секторі міста відновлено повністю. На теперішній час залишаються відключеними ще 3 об'єктови ТП, які належать юридичним організаціям. З 7 год. 30 хв. 1 листопада на відновленні роботи ТП працює 3 бригади у кількості 6 осіб та 2 одиниці техніки. Продовжуються роботи з відновлення газопостачання (відновлено газопостачання до 90% приватних абонентів м.Сватового).

Привітання директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Елеонори Поліщук та колективу Департаменту із Днем працівника соціальної сфери України

Шановні колеги!

 

Прийміть найщиріші вітання із нашим професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!

 

Не вистачить слів, щоб висловити вдячність за вашу самовідданість та чуйність. Наша професія є унікальною, адже ми супроводжуємо людей від народження і до літніх років. Саме органи соціальної сфери стали одними із перших, хто зіткнувся із новими викликами, – необхідністю соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції. Злагодженість, взаєморозуміння та чітка координація органів соціального захисту населення допомагають складати нелегкі іспити та успішно опановувати нові напрямки роботи.