Архів новин

19 ноября 2015

Незважаючи на непросту військово-політичну ситуацію, з виконанням завдань щодо імунопрофілактики в Луганській області справилися достатньо успішно

Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою ознайомлення з організацією проведення заходів щодо імунопрофілактики поліомієліту відвідав лікарню міста Щастя та лікарняні заклади Станично-Луганського району – центральну районну лікарню та лікарню смт Петрівка. 

Георгій Тука привітав луганських спортсменів – переможців міжнародних змагань

Сьогодні, 19 листопада, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука привітав спортсменів – переможців світових змагань з пауерліфтингу та боксу.

Тука відзначив, що в області планується виведення турніру з пауерліфтингу, присвяченого пам’яті майстра спорту міжнародного класу Темура Юлдашева, військовослужбовця, який загинув у 2014 році під час боїв за Савур-Могилу, на республіканській рівень.

Термін дії Державної програми з енергозбереження подовжено на 2016 рік

19.11.2015 Програма відшкодування з держбюджету частини суми кредитів, взятих населенням та ОСББ на енергоефективне обладнання та матеріали, продовжена на 2016 рік. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 № 929.

За період з жовтня 2014 року по вересень 2015 року позичальникам відшкодувало 111,7 млн грн. за "теплими" кредитами по Україні. В тому числі по Луганській області 1,5 млн грн.

Промисловість регіону

18.11.2015 Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації та в.о. Директора департаменту промисловості та енергозбереження облдержадміністрації відвідали  провідні підприємства регіону ПАТ "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та ПІІ "ІнтерГазСінтез".

Відбуласая нарада з газопостачання села Кримське (Новоайдарського району)

17.11.2015 Департаментом промисловості та енергозбереження облдержадміністрації проведена нарада стосовно вирішення питання реструктуризації заборгованості з газопостачання та надання соціальної допомоги мешканцям населеного пункту  Кримське Новоайдарського району.

Мінсоцполітики: Cім’ям, які вперше звернулися за субсидією протягом двох місяців з початку опалювального періоду, субсидія призначається з початку опалювального періоду

Cім’ям, які вперше звернулися за субсидією протягом двох місяців з початку опалювального періоду (зокрема, у Києві – до 10 грудня 2015 року, оскільки опалювальний період розпочався 10 жовтня 2015 року), субсидія призначається з початку опалювального періоду. Таким чином, якщо сім’я звернеться за субсидією у місті Києві до 10 грудня цього року, субсидія їй буде призначена, починаючи з жовтня 2015 року. На цьому наголосив заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін під час брифінгу в Клубі Кабінету Міністрів.

 

Він також повідомив, що станом на 13 листопада 2015 року субсидію отримують у 5,8 раза більше сімей, ніж в аналогічному періоді 2014 року, загалом - майже 4,3 млн сімей (з урахуванням призначених до 1 травня 2015 року). З них за новим порядком субсидії призначені майже 4,2 млн сімей.

У Луганській області сталася ДТП за участю військовослужбовців. Двоє людей загинуло та вісім дістали поранень.

Учора, 18 листопада, неподалік села Гречишкине Новоайдарського району на автодорозі сполученням «Сєвєродонецьк – Новоайдар» сталася автотранспортна аварія. 

Близько 13:15 рухаючись на автомобілі «КамАЗ», водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з військовим автомобілем «КРАЗ».