Архів новин

06 ноября 2015

У Сєвєродонецьку відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

         

У Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. Сергія Прокоф’єва пройшли обласні урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Працівникам культури, запрошеним на захід, обласна влада подарувала виставу Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру «Обережно-жінки!».
«Приміть найщиріші вітання з вашим професійним святом. В усі часи, навіть такі, як сьогодні, вашим головним покликанням було збереження та примноження досягнень української національної і світової культури, а ваша самовіддана та подвижницька праця була й залишатиметься видатним надбанням культури та інтелекту української нації. Віддані обраній професії, працівники культури Луганщини сьогодні постійно створюють умови для розвитку професійного й аматорського мистецтва, народної художньої творчості. У цей непростий час ми змогли перенести з окупованої території багато закладів культури, які сьогодні працюють. Це Луганський обласний академічний український театр, Луганська обласна філармонія, музей, бібліотека. Співробітники цих закладів – в першу чергу, люди зі своєю громадянською позицію, які стоять за ними», – відзначила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик.
«Ваша професія особлива. Ви даруєте нам особливі незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва. Без вашого доброго серця, ініціативності неможливі реальні зміни у суспільному житті регіону. Ви гідно презентуєте самобутнє мистецтво нашого краю. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях», – наголосила начальник Управління культури, національностей та релігій ОДА Аліна Адамчук.
Кращих працівників було відзначено подяками та грамотами Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»

У листопаді 2015 року – березні 2016 року посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе  «Я – європеєць».

У Сватовому почалися відновлювальні роботи

У постраждалому від вибухів та пожежі на військових складах Сватовому почалися відновлювальні роботи. Ремонтні бригади вже працюють у школах і одному з багатоквартирних будинків. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

ДАБІ передала повноваження держархбудконтролю місцевим громадам Дружківки та Красного Лиману на Донеччині

30 жовтня в рамках децентралізації системи держархбудконтролю відбулась процедура передачі повноважень від ДАБІ України органам місцевого самоврядування, які першими виконали усі умови для створення власних інспекцій. Нові повноваження в сфері містобудівної політики отримали міста Дружківка та Красний Лиман Донецької області.

У Золотому підірвалися двоє військовослужбовців

Учора, 5 листопада, близько 18:00 в районі міста Золоте-4 (Попаснянський район, шахта «Родіна») на невстановленому вибуховому пристрої, за попередньою версією, «розтяжці», підірвалося двоє військових. Постраждалих доправлено до лікарні. За словами лікарів, їх стан тяжкий, але стабільний. Планується перевезення поранених до госпіталю у м. Харків. 

«На Луганщині бійці та місцеве населення продовжують періодично натикатися на смертельні «знахідки». У Луганській області працює велика група саперів, для яких є ще дуже багато роботи з розмінування регіону», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

У Кремінському районі молодь вчать підготовці резюме

Роботодавець, який потребує нових співробітників та рекламує вільні посади у своєму офісі, отримує десятки, а то й сотні резюме від бажаючих влаштуватися на роботу. Саме тому резюме повинно виділятись на фоні інших та привернути увагу роботодавця.

 

Резюме відіграє важливу роль при працевлаштуванні. Це зумовлено тим, що в сучасних умовах резюме стало обов’язковим атрибутом процесу працевлаштування претендента на певне робоче місце. Такий підхід набуває все більшого розповсюдження, тому що характерною рисою функціонування ринку праці є гостра конкуренція між претендентами на вакантне місце. У конкурентній боротьбі перемагають не тільки більш кваліфіковані та добросовісні працівники, а й ті, які зуміли добре представити свої переваги як майбутнього члена певної фірми (організації, установи) на етапі відбору претендентів на робоче місце.