Архів новин

21 ноября 2015

У Кремінній урочисто відкрили музей ангелів

Сьогодні, 21 листопада, з нагоди Дня Гідності і Свободи у місті Кремінна відбулось урочисте відкриття музею «На крилах». Музей розмістили у чоловічому Свято-Сергіївському монастирі. У ньому планується збирати янголів зі всієї України. 

Виступ керівника Луганської обласної військово-цивілньої адміністрації Георгія Тука на концерті до Дня Гідності і Свободи

Виступ керівника Луганської обласної військово-цивілньої адміністрації Георгія Тука на концерті до Дня Гідності і Свободи

Молодь Сєвєродонецька вшанувала героїв Небесної Сотні

Сьогодні на площі Перемоги під національну музику і демонстрування на екранах роликів про події на Майдані 2013-2014 років пройшов мітинг-реквієм до Дня Гідності та Свободи.

З 21-го листопада почалася Революція Гідності, що стала тією точкою відліку, коли українці продемонстрували остаточне неповернення до українофобських режимів, обираючи європейськість і свободу.

У Сєвєродонецьку з нагоди Дня Гідності та Свободи оркестр грав Queen

У Сєвєродонецьку урочистості до Дня Гідності та Свободи розпочалися концертом Національного академічного оркестру народних інструментів України.

Захід розпочався театральним перформансом щодо хронології подій на Майдані Незалежності. 

Потім слово взяв керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. 

Шановні жителі Луганської області!

Другий рік поспіль 21 листопада в нашій країні відзначається День Гідності та Свободи.

         Саме з цього дня почалася Революція Гідності та відлік останніх днів злочинного режиму корупціонерів і грабіжників держави.