Архів новин

18 ноября 2015

Виступи першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації під час відвідування Публічного акціонерного товариства "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та ПІІ "ІнтерГазСінтез"

Виступи першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації під час відвідування Публічного акціонерного товариства "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та ПІІ "ІнтерГазСінтез"

В облдержадміністрації проведено нараду щодо особливостей формування обласного бюджету на 2016 рік

18 листопада 2015 року проведено нараду під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Є.М.Пушко-Цибуляк з керівниками та планово-економічними службами структурних підрозділів облдержадміністрації з питань, пов’язаних із завершенням поточного бюджетного року та визначенням основних підходів щодо формування показників обласного бюджету на 2016 рік.

Урядом внесено зміни до державних соціальних нормативів споживання житлово-комунальних послуг

   З листопада 2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 року № 842, якою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», якою, у свою чергу, затверджено соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами, в межах яких надаються пільги та житлові субсидії населенню. Звертаємо увагу, що зміни державних соціальних стандартів в умовах опалювального сезону 2015-2016 років торкнуться, в першу чергу: споживачів, які проживають у житлових будинках, в яких розташовано дві чи більше квартири та використовують природний газ для індивідуального опалення; споживачів, що проживають у 3-4 поверхових житлових будинках та будинках 5 і більше поверхів, з централізованим опаленням та ті, які використовують природний газ та електричну енергію для індивідуального опалення; споживачів, будинки чи квартири яких оснащено приладами обліку...

 

Обласна влада направила пропозиції до керівництва України відшкодувати селянам збитки після тривалих бойових дій та обстрілів

Про стан справ у сільському господарстві області розповів на брифінгу для ЗМІ в ОДА директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Григорій Кравченко.

         Він звітував, що в Луганській області вже закінчилися збиральні польові роботи та станом на 17 листопада валовий збір зернових та зернобобових культур склав 1009,4 тис. тонн із середньою врожайністю 26 ц/га.  Озимої пшениці намолочено 663,1 тис. тонн, кукурудзи – 201,7 тис. тонн, соняшника – 493,4 тис. тонн. А картоплею область забезпечена більше ніж на 100 %.

Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з початку року профінансовано матеріальне забезпечення на суму 73,0 млн. грн.

Виконавча дирекція Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності надає інформацію стосовно виконання функцій, покладених діючим законодавством на органи Фонду, з початку 2015 року станом на 16 листопада 2015 року.

 

1.     Профінансовано матеріальне забезпечення на загальну суму 73,0 млн. грн., у тому числі:

-         по тимчасовій непрацездатності – 53,2 млн.грн.;

-         по вагітності та пологах – 19,4 млн.грн.;

-         на поховання – 0,4 млн.грн.

 

Заборгованість по фінансуванню матеріального забезпечення відсутня.