Архів новин

11 марта 2017

Постачання води до Кадіївки та Первомайська відновлено

Сьогодні, 11 березня, в результаті масованих нічних обстрілів позицій наших бійців поблизу м.Золоте,  на магістральному трубопроводі діаметром 1200 мм, по якому здійснюється водопостачання у напрямку міст Кадіївка та Первомайськ, було пошкоджено компенсатор.

 

У зв’язку із проведенням ремонтних робіт обсяги постачання води на непідконтрольні території зменшено з 1500 до 300 м.куб/год.

 

Станом на 16:53 ремонтні роботи було завершено.

Офіцери ЦВС та волонтери передали захисникам Луганщини необхідні речі

На Луганщину, до бойових позицій учасників антитерористичної операції неподалік міста Золоте, офіцери Сєвєродонецького об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва разом із волонтерами привезли маскувальні сіті, дитячі малюнки, теплі речі, засоби гігієни та смаколики.

Новини АТО: на Луганщині зазнали поранень двоє військовослужбовців

Вчора вдень поблизу села Кримське Новоайдарського району двоє наших захисників отримали поранення, внаслідок ворожого обстрілу з протитанкових ракетних комплексів.

 

Крім того, протягом минулої доби та після півночі російсько-окупаційні війська 16 разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

 

Зокрема, по укріпленнях українських воїнів поблизу міста Попасна, сіл Новозванівка, Новоолександрівка і Катеринівка бойовики 13 разів застосовували 120-мм міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.