Архів новин

26 марта 2017

Уряд затвердив перелік та склад госпітальних округів Луганської області

Госпітальний округ не буде окремою юридичною особою або окремим рівнем територіальної організації влади, а відіграватиме роль механізму координації та спільного прийняття рішень представниками місцевих органів влади, території яких він охоплюватиме. Межі і склад кожного округу запропоновано Луганською обласною державною адміністрацією виходячи з критеріїв формування округу, встановлених Порядком створення госпітальних округів. Госпітальні округи створюються як "функціональні об'єднання лікарень, розташованих на визначеній території".

АМУ проведе річний цикл навчання з розробки стратегій розвитку ОТГ. Запрошуємо громади взяти участь у відборі !

Асоціація міст України (далі - АМУ) в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) оголошує відбір об’єднаних територіальних громад для участі у річному циклі навчання з розробки стратегій розвитку об’єднаних територіальних громад (ОТГ).

У День Національної гвардії закладено Сквер Слави захисників України

Сьогодні,  у  День Національної гвардії України, на території  Свято-Христо-Різдвяного кафедрального собору у  м.Сєвєродонецьку  закладено Сквер Слави захисників України.

Учасники акції хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв - Олександра Радієвського, Тимура Юлдашева, Юрія Гуртяка та багатьох  інших,  хто назавжди залишився у луганській землі, віддавши своє життя за незалежність нашої держави.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з Днем Національної гвардії України

Сьогодні своє професійне свято відзначають наші нацгвардійці - нескорені і відважні захисники держави, охоронці правопорядку і законних інтересів громадян.
До складу Національної гвардії увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, які стали на захист народу і державності в один з найважчих моментів новітньої історії країни.
Щирі вітання з нагоди свята і побажання мирного неба над головою!

Новини АТО: на Луганщині поранено військовослужбовця

Вчора ввечері внаслідок ворожого обстрілу укріплень наших захисників поблизу села Троїцьке Попаснянського району зазнав поранень військовослужбовець.

 

Крім того, протягом минулої доби ворог шість разів порушував «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

 

Зокрема, у напрямку сіл Новоолександрівка, Новозванівка і Троїцьке Попаснянського району п’ять разів застосовувалися 120-мм і 82-мм міномети, протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.