Архів новин

06 марта 2017

Дорогі, милі жінки, дівчата, дочки, мами, бабусі! Прийміть найщиріші вітання з наступаючим найкрасивішим і світлим весняним святом - днем 8 Березня!

Природа наділила Вас незрівнянною красою, невичерпною енергією, душевної ніжністю, працьовитістю і працездатністю, життєвою мудрістю і надзвичайним терпінням. Ви народжуєте і виховуєте дітей, досягаєте успіхів у професійній діяльності, залишаючись берегинями сімейного вогнища, і при цьому завжди чарівними і прекрасними. Саме ви є нашими музами і надихаєте нас - чоловіків на будь-які досягнення і звершення.
У цей день хочеться побажати Вам посмішок, гарного настрою, сімейного щастя, благополуччя, здоров'я Вам і Вашим близьким. Будьте завжди щасливими люблячими і коханими!

Робітники юстиції визначили основні завдання на поточний рік

6 березня, заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко взяв участь у засіданні колегії Головного територіального управління юстиції у Луганській області, присвяченої підсумкам виконання основних напрямів діяльності за 2016 рік. У заході взяли участь начальник Головного територіального управління юстиції у Луганській області Тетяна Філатова та представники органів юстиції регіону всіх рівнів.

 

Керівництво облдержадміністрації привітало жінок Луганщини з 8 березня

Сьогодні, 6 лютого, перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко взяв участь в урочистих заходах, присвячених Міжнародному жіночому дню.

 

Також до святкового дійства долучилися заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, керівники та представники структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, військовослужбовці, представники правоохоронних органів та громадських організацій.

 

Пропонуємо ознайомитись з навчальним посібником «Відкриття ринків в ЄС»

З метою започаткування та розвитку зовнішньоекономічної діяльності суб’єктами господарювання області на ринках країн ЄС пропонуємо ознайомитись з навчальним посібником «Відкриття ринків в ЄС», розміщеним на сайті Дніпропетровської ТПП.

Незважаючи на те, що посібник видано кілька років тому, основні його положення, інформаційні матеріали та посилання на міжнародні організації підтримки та розвитку бізнесу в ЄС залишаються актуальними.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Міжнародного жіночого дня

Любі жінки!

Щиросердно вітаю вас зі святом весни!

Роль жінки в історії складно переоцінити, внесок кожної з вас у розбудову нашої держави є справді вагомим.

Сьогодні представниці прекрасної статі пліч-о-пліч з чоловіками стали на захист рідної землі – беруть активну участь в АТО як військовослужбовці, волонтери, медики, артисти.

Матері, дружини, донечки з нетерпінням чекають удома своїх найдорожчих чоловіків, які мужньо боронять східні кордони нашої держави. Схиляю голову перед щоденним подвигом кожної української жінки!

Проведено семінар щодо роботи в електронній системі ProZorro

Сьогодні, 6 березня, перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко взяв участь у роботі чергового семінару з головними розпорядниками бюджетних коштів, представниками бюджетних установ, які працюють в електронній системі ProZorro відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі».

Мета семінару – роз’яснення питань, що виникають в рамках визначених законодавством закупівель та проведення допорогових закупівель з урахуванням затвердженого річного плану.

В облдержадміністрації розробляється план реагування на надзвичайні ситуації Луганської області

Перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко провів збори керівного складу цивільного захисту Луганської області з підбиття підсумків роботи у 2016 році та визначення основних завдань у сфері цивільного захисту на 2017 рік.

 

У наступному опалювальному сезоні критерії для отримання субсидій не зміняться, - Павло Розенко

Ніяких суттєвих змін у системі нарахування субсидій у наступному опалювальному сезоні не буде. Про це під час інтернет-конференції у прес-центрі ЛІГАБізнесІнформ повідомив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Епідпоріг захворюваності на ГРВІ та грип в області не перевищено (- 65,9 %)

За дев’ятий тиждень 2017 року епідемічний поріг захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) та грип у Луганській області не перевищено (- 65,9 %).

При епідемічному пороговому рівні 104,2 захворюваність склала 35,44 на 10 тисяч населення. 

Усього в області за тиждень на ГРВІ захворіло 2520 особи, з них 1633 (64,8 %) дитини віком до14 років.

Госпіталізовано 108 хворих, у тому числі 75 дітей віком до 14 років.

З початку епідемічного сезону в області щеплено проти грипу 2501 особа.

Минулого тижня рятувальники Луганщини вилучили 42 одиниці вибухонебезпечних предметів

За минулий тиждень піротехніками обстежено 2,82 га місцевості у Старобілському, Станично-Луганському, Попаснянському та у Новоайдарському районах, де виявлено та вилучено 42 одиниці вибухонебезпечних предметів, а саме: 16 артилерійських снарядів, 13 мінометних мін, 3 ручні гранати та 10 одиниць інших вибухонебезпечних предметів.

Загалом, до розмінування залучалось 31 піротехнік та 11 одиниць техніки. Продовжуються роботи піротехнічних розрахунків ДСНС України на Луганщині з розмінування місцевості, повідомляє ГУ ДСНС України у Луганській області.

 

Новини АТО: на Луганщині ворог продовжує застосовувати заборонені міномети

Протягом минулої доби та після півночі російсько-окупаційні війська дев’ять разів порушували «режим тиші» вздовж всієї лінії розмежування.

 

Зокрема, по укріпленнях сил АТО поблизу міста Попасна, смт Новотошківське, сіл Новозванівка, Новоолександрівка і Троїцьке шість разів застосовувалися 120-мм міномети, протитанкові гранатомети, зенітні установки та стрілецька зброя.

 

У напрямку села Кримське Новоайдарського району противник вів обстріл з 120-мм мінометів.