Архів новин

04 июня 2017

У рамках акції «Луганщина у нас одна» група дітей з усієї області відправились на відпочинок

Сьогодні, 4 червня, 91 маленький житель Луганщини, серед яких три дитини з непідконтрольної українській владі території та 9 супроводжуючих вирушили на відпочинок до заміського оздоровчого табору «Опілля» у селищі Добринів Рогатинського району Івано-Франківської області.

На залізничному вокзалі міста Лисичанська їх проводжали заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк.

Варто зазначити, що дана поїздка стала можливою завдяки запрошенню Злученого Українського Американського Допомогового Комітету в Україні.

Новини АТО: на Луганщині не припиняються ворожі обстріли

Протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні війська 1щ разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку сіл Новозванівка і Новоолександрівка Попаснянського району двічі застосовувалися 120-мм міномети, БМП автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

По укріпленнях наших захисників поблизу села Кримське Новоайдарського району чотири рази відкривався вогонь з автоматичних і протитанкових гранатометів, БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.