Архів новин

25 июня 2017

ДТП у Станично-Луганському районі: таким трагедіям треба запобігати

Сьогодні біля с. Нижня Вільхова Станично-Луганського району сталася аварія: перекинувся маршрутний автобус з 15 пасажирами. Життю людей, на щастя, загрози немає.

Дев’ять пасажирів з травмами легкої і середньої тяжкості перебувають у Станично-Луганській лікарні, двоє у важкому стані ушпиталені до Сєвєродонецької лікарні. У салоні маршрутки була дитина. Вона і мати не постраждали.

Сьогодні в Україні відзначають День молоді

Молодість  – найдивовижніша пора у житті кожної людини, яка сповнена оптимістичних поглядів у майбутнє, нових пошуків, найсміливіших сподівань та планів.

Для голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза принципово важливо працювати з талановитими молодими луганчанами, робити все можливе, аби створювати достойні умови для їх самореалізації, творчої ініціативи, працевлаштування, здорового способу життя молодого покоління.

Новини АТО: Попаснянський район знову потерпає від ворожих обстрілів

Протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні бандформування 11 разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку смт Новотошківське, сіл Катеринівка, Новозванівка, Новоолександрівка та Троїцьке Попаснянського району дев’ять разів вівся обстріл з артилерії калібром 100-мм, 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів, БМП, великокаліберних кулеметів й стрілецької зброї.

По укріпленнях українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району бойовики двічі застосовувалися автоматичні гранатомети.