Архів новин

30 июля 2017

Під тиском громадськості звільнена жінка-інвалід, викрадена терористами

Інвалід дитинства по слуху луганчанка Людмила Сурженко, яку терористи незаконно затримали на пункті пропуску між КПВВ «Станиця Луганська» та псевдо-республікою, визволена з полону завдяки втручанню міжнародних організацій та громадських активістів.

Людмилу Сурженко ушпиталено до лікарні Станично-Луганського РТМО. Жінці, яка два тижні перебувала в ув’язненні, надається необхідна медична та психологічна допомога.

Нагадаємо, нещодавно історія Людмили шокувала всю Луганщину.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА з нагоди Дня працівників торгівлі

Шановні співробітники сфери торгівлі!

Вітаю вас з професійним святом, яке щорічно відзначається в останню неділю липня.

Від організованої вами злагодженої діяльності закладів торгівлі та ефективності наданих послуг багато у чому залежить зміцнення економічного потенціалу Луганщини.

Щодня до вас зі своїми різноманітними потребами звертаються тисячі громадян, які при виборі товарів постійно очікують на професійне обслуговування.

Новини АТО: ворожі обстріли не вщухають

Протягом минулої доби об’єднані російсько-терористичні бандформування тричі порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку смт Новотошківське та села Новозванівка Попаснянського району бойовики застосовували автоматичні гранатомети та БМП.

По укріпленнях захисників України поблизу смт Станиця Луганська відкривався вогонь з великокаліберних кулеметів.

Інформації щодо втрат та руйнувань не надходило.