Прес-центр5 березня 2020, 15:03

Інформація для підприємств та організацій щодо проведення Експо-Конгресу «Бізнес для Розумних Міст»

За інформацією Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, у період з 22 по 24 квітня 2020 року у КВЦ «Парковий»
(м. Київ, Паркова дорога 16а) проходитиме другий міжнародний Експо-Конгрес «Бізнес для Розумних Міст». Це глобальний захід, який щорічно проводиться в Києві та збирає лідерів регіону та міжнародних експертів для вирішення проблем міст та пошуку найкращих партнерів для реалізації проєктів та надання послуг.

Протягом вказаного заходу заплановано проведення трьох конгресів, шести тематичних конференцій, презентації виставкової експозиції проєктів розвитку міст, а також низки локальних подій/семінарів/майстер – класів, організованих з метою обговорення нових світових трендів у сфері трансформації міст.
У Експо-Конгресі «Бізнес для Розумних Міст» візьмуть участь представники Уряду України, відомі в усьому світі спікери та регіональні лідери, представники бізнес-спільноти, які будуть розповідати про реальні проєкти та механізми їх практичної реалізації.

Детальну інформацію про захід та умови участі можна отримати на сайті:

https://businessforsmartcities.com/.