Прес-центр6 березня 2020, 13:03

Луганське обласне відділення НОК провело щорічну асамблею

«Нещодавно створено комітет з підготовки спортсменів Луганщини до проведення Олімпійських та Паралімпійських ігор. Настав час провести засідання цього комітету та оголосити попередні результати та подальший план спільної діяльності обласної влади та НОК», – звернулася до учасників ІХ Асамблеї Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Також вона повідомила, що Сергієм Гайдаєм проводиться закупівля двох будинків у місті Кремінна, де після ремонту будуть надаватися квартири для внутрішньо переміщених осіб. У цих будинках має бути виділено житло для спортсменів та тренерів.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая  вона привітала присутніх жінок з прийдешнім Міжнародним жіночим днем.

Катерина Безгинська нагадала, що минуло річ обласна влада підписала Меморандум про співробітництво з Луганським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України.

У рамках співпраці облдержадміністрація приймає бере участь у заходах комітету, які проводяться на території області. Вона відзначила, що Луганське обласне відділення НОК створило осередки майже в усіх містах та районах області.

Така ініціатива дає змогу долучитися до спортивного життя регіону максимально більшій кількості жителів Луганської області.

Продовжилось засідання звітом про діяльність Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України у 2019 році та виступами голів комісій щодо його обговорення та планів на 2020 рік.