Прес-центр23 листопада 2015, 16:11

На Луганщині визначили кращих молодих літераторів

У Сєвєродонецькій міській публічній бібліотеці пройшла урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу молодих літераторів.

Цього року в конкурсі взяли участь понад 50 луганчан з різних міст та районів області, які змагались в чотирьох номінаціях: «Срібний голос: поезія», «Проза», «Фентазі» та «Гостре перо» (публіцистичні твори).

«Для участі в конкурсі надіслано більше 100 робіт з різних куточків Луганщини. Нам було дуже важко визначитись з переможцями, адже всі учасники прислали дійсно сильні роботи. Фіналістів визначило компетентне журі, до складу якого увійшли поети, журналісти та письменники Луганщини», – розповіла в.о. директора центра підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень, член журі Інна Осипенко.
Так, у номінації «Проза» перемогу отримала Анастасія Юник (Старобільський район), у номінації «Фентазі» переміг житель Сєвєродонецька Володимир Кузнєцов, у номінації «Срібний голос: поезія» кращою стала Наталя Курлат (місто Сєсєвродонецьк), а у номінації «Гостре перо» перемогла робота Юлії Царикович (Новоайдарський район).
Всі переможці конкурсу отримали статуетки, а учасники відзначені грамотами управління молоді та спорту облдержадміністрації.
Організатори заходу – управління молоді та спорту облдержадміністрації, Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень, за підтримки Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки.