Прес-центр9 березня 2017, 14:03

На Луганщині нагороджено жінок – учасників АТО

З нагоди Міжнародного жіночого дня у Старобільську відбулося нагородження понад 20 жінок із числа учасників антитерористичної операції, командуванням оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

 

Розпорядженням голови Луганської обласної держадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза відзначено грамотами двох офіцерів Сєвєродонецького об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва – старших лейтенантів Євгенію Шевченко та Оксану Бурніс. Також жінок-військовослужбовців заохочено грамотами та подяками за підписом командира ОТУ «Луганськ».

 

«Жінки у погонах – гордість та запорука успіху Збройних Сил України у районі проведення антитерористичної операції. Завдяки вам у колективах військовослужбовців зберігаються духовні і національні традиції. А мужність і стійкість, з якими ви несете військову службу, викликають повагу у всіх чоловіків», – зазначив командир ОТУ «Луганськ».

 

«Для мене велика честь бути у лавах учасників АТО та служити заради нашої держави. А те, що мою роботу так високо оцінено обласною владою є свідченням високої оцінки наших старань на благо відновлення миру у регіоні», – сказала старший лейтенант Євгенія Шевченко.