Прес-центр2 травня 2018, 09:05

На Луганщині відновлюють дороги державного значення

Задля збереження покриття доріг від подальшої руйнації та зменшення вірогідності виникнення аварійних ситуацій, дорожники Луганщини посиленими темпами проводять ямковий ремонт на автошляхах області.

Так, «Сватівський райавтодор» ремонтує дорогу державного значення Р-66, 95-97 кілометр. Роботи на цій ділянці ведуться гарячою асфальтобетонною сумішшю.

Крім цього, «Кремінський райавтодор» працює на дорозі Р-66 загального користування державного значення, що проходить через місто Кремінна. Дорожники відновлюють 136-137 кілометр. Там спочатку проводиться холодне фрезерування, а потім - укладка асфальтобетона.  Постачання суміші відбувається з  місцевого асфальто-бетонного заводу.

Нагадаємо, в області гарячу асфальтобетонну суміш випускають чотири заводи – у Кремінній, Старобільську, Білокуракіному та Біловодську.

Водії мають бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.