Архів новин

20 мая 2018

Збройним силам України терміново потрібні запаси донорської крові та засоби першої необхідності.

Звертаємось до жителів Луганської області! Військовим медичнимзакладамта державним установам України необхідні великі запаси донорської крові для наших Захисників. Просимо усіх громадян виконати свій громадянський обов'язок і відвідати станції переливання крові.

У Луганській області ви можете здати кров за адресами:

м. Сєвєродонецьк, вул. Сметаніна, 5, 4-й поверх, з понеділка по четвер з 7.30 до 10.30 у приміщенні міської поліклініки № 1 (контактні телефони: 4-24-82, 0958557570);

На Луганщині вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Сьогодні до 80-х роковин Великого терору 1937-1938 років та до Дня пам’яті жертв політичних репресій у Сєвєродонецьку відбувся мітинг-реквієм.

Луганчани вшановували всіх хто постраждав та загинув внаслідок злочинних дій більшовистської влади біля каплиці пам`яті жертв Голодомору 1932 – 1933 років на території храмового комплексу «Лісова Дача»

Новини ООС: Ворожі обстріли фіксуються вздовж всієї лінії розмежування

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 18 разів відкривали вогонь у напрямку населених пунктв вздовж лінії розмежування.
Зокрема, по укріпленнях наших захисників поблизу околиць Попасної, Золотого, Новотошківки, Новозванівки та Новоолександрівки застосовувались 122-мм гармати, 82-мм міномети, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.
У напрямку села Кримське відкривався вогонь з 82-мм мінометів, БМП та автоматичних гранатометів.
По позиціях сил ООС поблизу Сизого відкривався вогонь з великокаліберних кулеметів.