Прес-центр29 червня 2017, 12:06

На Луганщині відзначили День Конституції України

До 21-річниці Дня Конституції України у районах та містах Луганської області були підготовлені різні святкові заходи: урочисті концерти, виставки, патріотичні акції, вшанування пам'яті видатних українців.

Наприклад, напередодні державного свята у Марківській центральній бібліотеці відбулась акція «Привітай Конституцію з Днем народження». Усі бажаючи мали змогу на дошці залишити свої найщиріші вітання.

Також святковий настрій до Дня Конституції України панував і у  Білокуракинському району. Жителям був подарований виступ естрадного оркестру Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Крім цього, учасники естрадного оркестру завітали до воїнів АТО, які служать у м. Щастя та в Станиці Луганській, яким надали гуманітарну допомогу та моральну підтримку.

Окремо хочеться відзначити патріотичний дух кремінян. З нагоди свята вони провели акцію «Більше ніж символ!» До заходу долучилися учасник АТО, військовослужбовець 24-ї бригади ЗСУ Юрій Житлов, група педагогів і випускників 2017 року Кремінської школи-гімназії та інші патріоти рідного краю.

Гімназисти підготували віршований флешмоб, а потім разом встановили український прапор на одній із найвищих географічних точок Кремінної.

І ще безліч урочистих заходів, присвячених 21-ї річниці Дня Конституції України, відбулися на Луганщині. Вони надовго залишаться в серцях жителів області.