Прес-центр6 червня 2017, 11:06

На Луганщині визначилися переможці Джури-2017

У Кремінній завершився обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура».

Швидко пролетіли дні змагань, позаду залишилися всі конкурси гри, хвилювання, радість перемог і сум поразок. Настав момент визначення і нагородження кращих.

Слід зазначити, що різноманітність конкурсів надала можливість майже кожній команді-рою отримати перемогу в якомусь із них.

Так, у конкурсі «Ватра» перше місце зайняв рій «АРГОС» Чмирівської ОТГ, друге – рій «Молода Січ» Новоайдарського району, третє – рій «Яструб» Марківського району. Серед призерів конкурсу «Стрільба» рої АРГОС Чмирівської ОТГ (перше місце), «Незламні» м. Сєвєродонецьк (друге) та рій «Нащадки Кобзаря» Сватівського району (третє).

Серед інших роїв також є призери. Наприклад, рій «Молода Січ» Біловодського району став першим у силовому змаганні «Перетягування линви», а рій «Патріот» Старобільського району переміг у конкурсі «Рятівник».

Відзначимо і успіхи рою «Козацький дух» Міловського району, який посів друге місце у «Перетягуванні линви», та рій «Соколи» з Рубіжного– він фінішував другим у «Смузі перешкод».

У комплексному заліку за підсумками гри трійка кращих сформувалася наступним чином: перше місце посів рій «АРГОС» Чмирівської ОТГ, друге місце – рій «Незламні» м. Сєвєродонецьк; третє місце – рій «Чайка» Новопсковського району.

Усіх переможців та призерів нагородили грамотами Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та цінними подарунками.

Бажаємо усім успіхів, а кращій команді – подальших перемог на Всеукраїнському етапі гри.

Чекаємо вас у наступному році на грі «Джура-2018»!