Прес-центр21 липня 2017, 20:07

На Луганщину завітав заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк

Юрія Лавренюка зустрів та супроводжував за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза його заступник Вадим Данієлян.

У рамках поїздки Юрій Лавренюк відвідав об’єкти інфраструктури, які відновлюються, та ті, що вкрай необхідно відбудувати. Так, заступник Міністра проінспектував стан виконання капітального ремонту мосту через річку Сіверський Донець між містами Новодружевськ і Рубіжне, розглянув можливості відновлення мосту та шляхопроводу поблизу прифронтового села Троїцьке Попаснянського району.

Під час ознайомлення зі станом відновлення мосту поблизу Рубіжного Юрій Лавренюк високо оцінив якість робіт, що здійснює 19 окремий мостовий загін 26 об’єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту – підрядник відбудови об’єкту.

«Я дуже радий, що очільник області Юрій Гарбуз разом з Міністерством інфраструктури України досяг успіхів у залученні цих фахівців до відновлення об’єкту. Швидкість та якість ремонту відповідає всім технічним і безпековим вимогам», – зазначив високопосадовець.

У свою чергу, виконувачі робіт запевнили його, що здадуть в експлуатацію міст наприкінці вересня та розпочнуть роботи з монтажу переправи у селі Троїцьке. Під час будівництва мосту у цьому населеному пункті планується створити об’їзд та встановити 18 дванадцятиметрових паль для запланованої конструкції.