Прес-центр29 травня 2018, 12:05

На Новопсковщині встановлено систему відеоспостереження для безпеки громадян

Завдяки активній позиції жителів Новопсковської селищної ради впроваджено міні-ініціативу щодо підвищення рівня громадської безпеки через встановлення в місцях великого скупчення людей системи відеоспостереження.

Для створення платформи взаємодії між усіма структурами, дотичними до питань безпеки, ініціативною групою розроблено міні-проект «Безпека майбутнього – перемога минулого».

Відповідно до проекту визначені місця розміщення камер зовнішнього відеоспостереження, придбані та встановлені відеокамери на газопроводському дитячому майданчику, на кварталі Тепличний, поблизу місцевого будинку культури та школи.

Тож, відтепер зображення з п’яти відеокамер передається на монітор, що знаходиться в КЗ «Новопсковжитло». Дані архівуються і при необхідності можуть стати корисними для відділу поліції.

Відеокамери придбані та встановлені завдяки фінансовій допомозі Програми розвитку ООН. Міні-проект щодо підвищення рівня громадської безпеки через встановлення камер зовнішнього відеоспостереженнях в місцях великого скупчення людей в мікрорайоні Газівників Новопсковської об’єднаної територіальної громади написано місцевими жителями.