Прес-центр11 березня 2020, 15:03

На об’єктах транспорту та зв’язку Луганщини посилять рівень безпеки

Облдержадміністрація у межах своїх повноважень вживає заходи щодо захисту від терористичних загроз. 

Про це йшлося сьогодні на нараді, яку провела заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романенко.

Розглянуті, зокрема, питання забезпечення захищеності та вжиття дій при загрозі вчинення терористичного акту на об’єктах транспорту та зв’язку у Луганській області.

Обговорено ряд об’єктивних питань, у тому числі щодо уникнення пересилання заборонених вкладень, а також дій операторів поштового зв’язку при оформленні та пересиланні поштових відправлень.

Особливу увагу приділено виключенню на автомобільному транспорті загального користування фактів прийняття ручної поклажі і багажу від сторонніх осіб без багажної квитанції, без огляду його вмісту та за відсутності пасажира.

До відома керівників підприємств автомобільного, залізничного транспорту та керівників підприємств поштового зв’язку доведена необхідність стосовно вжиття заходів із запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, шляхом проведення необхідних попереджувальних профілактичних індивідуальних заходів при організації роботи персоналу, дезінфекції, вологого прибирання приміщень та транспортних засобів.