Прес-центр13 червня 2017, 15:06

Наші сільгосптоваровиробники взяли участь у міжнародній виставці «АГРО-2017», – брифінг

Директор громадської організації «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу», виконуючий директор Асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області Лариса Бичкова на брифінгу для ЗМІ розповіла про перші дії Асоціації, а також про представництво області на ХХІХ Міжнародній Агропромисловій виставці «АГРО-2017».

Вона відзначила, що після червневих загальних зборів Асоціації, до якої увійшли 68 фермерських господарств, вже почалися формування відповідних осередків у районах.

Нагадаємо, що почесним президентом обрано голову Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.

Першою значною подією для Асоціації стала поїздка на виставку «АГРО-2017» у Києві.

Окрім десятьох безпосередніх учасників з Луганщини, ще порядку п’ятисот товаровиробників області долучилися до цього міжнародного форуму не тільки задля ознайомлення з новою технікою, сучасними технологіями, але й для подальшого налагодження контактів з представниками п’ятнадцяти країн світу.

Зокрема, Лариса Бичкова сподівається на плідну співпрацю з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО).

Вона акцентувала увагу на відмінній роботі на виставці Департаменту агропромислового розвитку Луганської облдержадміністрації. Його співробітники організували дуже якісну презентацію області на «АГРО-2017».

Учасники міжнародної виставки відзначили, що наш стенд з продукцією, разом з київським та вінницьким, був серед кращих.